O meni

 

profiluša 2016Zovem se Staša Koprivica.

Rođena sam 19.4.1984., u Beogradu. Posle mesec dana života su me preselili u Herceg Novi na godinu dana, pa vratili u Beograd. Od tada, pa do sad – moj život je izdeljen između ova dva grada. Oba mnogo volim i na oba se redovno žalim.

Godine 2007. sam diplomirala pozorišnu i radio režiju na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu. Pored toga što režiram predstave, ponekad sam i scenarista (uglavnom za televiziju). Moj prilično detaljan CV se nalazi ovde. Nije uvek lako, ali na kraju dana – ipak radim ono što istinski volim. Imam sreće.

Do 2010. sam bila uspešan pevač po kupatilima i karaokama, a onda sam rešila da ne traćim više svoj glas i uradim nešto sa njim. Tako je nastao ženski autorski rok bend Fandango . Tokom te tri godine naučila sam svašta o muzici i sebi, i što je najvažnije upoznala Angie Joševski koja je moj partner u youtube muzičkim zločinima.

„100 Lisica“ je počeo kao blog na Tumblr-u, a onda je rešio da malo poraste. Ko zna šta će sve još da se desi sa tim čoporom lisica. Nepredvidljive su.