Odgovora: 14

 1. 22/07/2013 at 02:48 · Reply

  a sta je sa ovima sa najvise odgovora pod d ?

  Jesmo li mi geniji ?

  Odgovori brzo, brzo, trnu mi ruke, evo sad moram po lek, zadnji put mi…aaajmwtwmdo

  1. 22/07/2013 at 12:35 · Reply

   Ako si zaokružio najviše odgovora pod „d“, ti si gotovo sigurno genije.

 2. BojanNo Gravatar
  22/07/2013 at 13:10 · Reply

  ahahahahahahahahahahahahahahahaha ♥

 3. Panda SquirrellNo Gravatar
  22/07/2013 at 14:56 · Reply

  Ja bih kupio ovu „Marko Kraljević ubiva Aždahu spomoću Kopljeta Sudbine Ravijojle Vile“ sliku, samo da je neko naslika. Može i reprodukcija, ali na onom sjajnom papiru. Ne kalendar, žao mi je

 4. AnonymousNo Gravatar
  22/07/2013 at 19:25 · Reply

  A šta ako su test sastavili oni pod d) koji nemaju baš nikakvih ideja , čak ni onih pod a) , b) ili c) ? I šta ako njima sirotanima pozicija i status u društvu nažalost zavise baš od toga koliko uspešno uspevaju da obmanjuju okolinu da su strašno pametni i nadareni , a pre svega kreativni ? I šta ako njima , takvima kakvim jesu , ne preostaje ništa drugo osim da pljuju tuđe ideje – jer da imaju svoje ne bi se obazirali na tuđe propuste nego bi išli svojim putem stvaraoca ? ;)

  1. 22/07/2013 at 20:32 · Reply

   „I see what you did there!“ :D

   Pomenut slučaj pod d) bi bio relevantan, ali samo pod uslovom da –
   a) se autor testa bavi samo sastavljanjem ovakvih testova i ničim drugim;
   b) znamo identitet anonimnog komentatora da bismo –
   c) procenili da nije i on sam isto slučaj pod d) koji mu je toliko mrzak.

   ;)

   1. AnonymousNo Gravatar
    22/07/2013 at 23:03 · Reply

    Sunce sja i zlima i dobrima , kiša pada i pravednima i nepravednima . Avaj , autor teksta nije ni kao kiša ni kao Sunce . On bi da se osvrne za bezimenim i potpuno irelevantnim psima koji za njim laju , pa da im još malo lavežom i uzvrati . Valjda mu je nekako u podsvesti i u srcu jasno da je bolje da taj pas ima nekakvo ime i barem malecki značaj . Jer na kraju , bolje je da čak i takvi krezubi i ofucani džukci laju nego da bude ono čega se autor najviše plaši – gromoglasna nezainteresovana tišina …
    ;)

    1. 22/07/2013 at 23:51 · Reply

     Živa istina, dobri moj Anone.

 5. 26/07/2013 at 12:41 · Reply

  Neću ni da rešavam test, ja znam da sam BE. Bog mi je to rekao.

 6. 26/07/2013 at 14:55 · Reply

  Draga Stasa, da se javim, mi smo dobro putovali, malo nas je kisa uvatila nedje pri kraju puta, sad smo otisli na plazu, divno nam je :)

  P.S. Ovaj Anono, previse cita Pavica Milorada, a premalo se sexa, to mi je nekako dijagnoza, pozdravi i njega, poruci mu da se filozof ne postaje na silu. Tebe duso najdraza pozdravljam, i ako nadjes slobodnog vremena, da naidjes, da se kupamo i druzimo u sreci i veselju. Cmok pod d)

  1. AnonymousNo Gravatar
   26/07/2013 at 22:19 · Reply

   Svinja naravno ima svoju životnu filozofiju : najvažnije je naždrati se žira , povaljati malo u blatu sa drugom svinjom i onda leškariti na Suncu . Iz perspektive Svinje Čovek je jedno sasvim uzaludno biće zaokupljeno nekakvim ludorijama . Na kraju i taj isti Čovek obično padne u blato , ali umesto da u blatu ostane on stalno pokušava da ustane i ode . To je ono što Svinju najviše čudi , umesto da lepo leži sa njom u blatu i grokće ta budala stalno troši snagu i propušta životna uživanja .
   Ali to je Svinja , i Svinji se svrha (a bogami i kraj) zna . Šta je svrha Čoveka i kako će završiti tek treba da se vidi.
   ;)

 7. EhNo Gravatar
  01/08/2013 at 00:29 · Reply

  Mene je sramota koliko ste svi pametni u ovim komentarima :) Crvenim.
  I cemu anonimnost, zar tolika mudrost da propada na internetu? Ja bih da vas vidim na delu :)

 8. MarkoNo Gravatar
  28/08/2014 at 17:28 · Reply

  Можда почнем да пратим блогове… блог.

 9. GavriloNo Gravatar
  29/08/2014 at 12:05 · Reply

  Ovaj test me naterao da ponovo razmislim o svom kapitalnom delu u nastajanju “ Narcizam, potraga za srećom, društvene mreže i pobeda ženskog rodnog načela kao uzrok izumiranja čovečanstva“ i sebi kao autoru…
  Pošto na ovakav test, a razmišljajući o prirodi svoga dela, koje predstavlja tzv. teoriju o svemu u humanističkim naukama u ajnštajnovskom smislu te reči, odgovaram uvek zaokružujući i A i B i C, plašim se da objavljivanje mog za sada tridesetostraničnog traktata zaista može dovesti do toga da dobijem odgovor F sa odgovarajućim brojem na rešavanje nekih drugih testova u određenim institucijama.
  Što me ni na koji način ne bi zaustavilo, da, sa druge strane, ne verujem da bi objavljivanje traktata zaustavilo inerciju koja nas je odvela u izumiranje, tako da ovim putem pozivam one koji govore neki od jezika na Zemlji prisutnih vanzemaljskih civilizacija da odgovore na ovaj post, jer mislim da stvaram za njih, te bi traktat trebalo da bude preveden i sačuvan u hard i soft copy-ju u obliku koji vanzemaljci razumeju.
  Javite se. Nemamo puno vremena, treba ostaviti dostojan trag naslednicima…:)

Ostavite odgovor

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.